grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment, kuruluşunun 10. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Piu Entertainment, konser serisinin üçüncü konserinde Imany’i 7 Eylül’de Turkcell Vadi’de

Sanat Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 02:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Derin sesi, folk ve blues esintili besteleriyle dinleyicilerine farklı ruh hallerini bir arada yaşatan Fransız soul divası Imany, 7 Eylül’de Turkcell Vadi’de şarkılarını İstanbullular için söyleyecek. İlk albümü "Shape of a Broken Heart" ile üç ülkede platin plak ödülü kazanan sanatçı, Piu’nun 10 yıl konserlerinde unutulmaz bir konser verecek.

İlk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak geniş bir hayran kitlesi edinen, “You Will Never Know” ve “Don’t Be Shy” single’ları ile dünya çapında üne kavuşan Imany, şarkılarında aşkın yanısıra, kadın hakları, iklim değişikliği gibi gibi birçok konuda sevenlerinin sesi oluyor ve adeta bir hikaye anlatıcısı olarak günümüz dünyasını şarkılarıyla anlatıyor.

Imany’nin hikayesini son yılların en popüler şarkıları eşliğinde anlatacağı ve izleyenleri müziğin ritmine kapılmaktan alıkoyamayacak bu konseri, 2021 yılında çıkardığı cover albümü Voodoo-Cello’da seslendirdiği ikonik pop şarkılarını tiyatral ögelerle bezenmiş benzersiz bir görsel şov eşliğinde, 8 yetenekli çello sanatçısı ile birlikte seslendireceği bu muhteşem müzik şölenini kaçırmayın.

Piu Entertainment Hakkında;

Piu Entertainment, global bilgi birikimiyle müzik, tiyatro, opera, müzikal, dans ve sahne şovları gibi farklı disiplinlerden etkinliklere ve yapımlara imza atıyor. Londra merkezi ve İstanbul ofisiyle yerli ve uluslararası yeni yapımların oluşumunu ve operasyonunu gerçekleştiriyor. Küresel sanatçı ve gösteri ağıyla kurumsal etkinlikler için benzersiz bir hizmet sunuyor. Sanat merkezi yönetimi, festival düzenleme ve sergi programlamada dünya çapında seçkin bir rol üstleniyor. Türkiye ve yurtdışında ses getiren projelere imza atan Piu, AMADEUS, Timsah Ateşi, 1923 gibi büyük başarılar elde eden gösterileri portföyünde bulundururken, aynı zamanda dünyanın birçok ülkesinden ünlü isimleri de sanatseverlerle buluşturuyor. Sanatı ilham kaynağı ve evrensel bir dil olarak gören Piu Entertainment, sanat dünyasında 10. Yılını kutluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.