grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Zafer Partisi'nden Vahit Kılınçer, Kırşehir İçin Adaylığını Açıkladı

Kırşehir'de Harita mühendisliği yapan Vahit Kılınçer, Zafer Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 23:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Zafer partisi kırşehir il başkanlığında 26/10/2023 tarihinde, saat 16.00’da , İl Başkanı Mustafa Kılıç Başkanlığında toplanan il yönetimi huzurunda, zafer partisi kurucu merkez ilçe başkanı ve harita mühendisi Vahit Kılınçer Kırşehir merkez belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.


İl başkanı Mustafa Kılıç , partilerinin ilk kurulduğu günden itibaren görev alan , yeni bir yüz olarak, çalışma ve gayretleriyle öne çıkan , Kırşehir halkı tarafından sevilen ve saygı duyulan , genç ve dinamik bir arkadaşlarının belediye başkan adaylığını ilan etmesinden memnun olduklarını söyledi.


Kılıç, ''Adaylık sürecinde birçok kişinin zafer partisinden aday olmak istediğini, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin Kırşehir’i yönetmek istediklerini , ehliyetli ve liyakatlı kadroları belediyemize kazandıracaklarını, kırşehir’in sorunlarına hep birlikte el ele vererek çözebileceklerini , yeni, modern ve çağdaş projeleri kırşehir’e kazandırmak istediklerini bizlere iletiyorlar'' dedi.


İl Başkanı Mustafa Kılıç , aday adayı Vahit Kılınçer’i çok iyi tanıdıklarını, adaylığının kesinleşmesi halinde ,kendisiyle çalışmaktan ve destek olmaktan memnunluk duyacaklarını belirtti.
Kırşehir’in artık yeni bir yüze ve işinin ehli , liyakatlı bir belediye başkanına ve ekibine ihtiyacın olduğunu, kırşehir halkına hizmet noktasında, kırşehir halkının isteklerini ve gelişen dünyada yeni bir yönetim anlayışıyla belediyeciliğin yapılması gerektiğini söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti :


Kırşehir’imiz çevre illere göre çok geri kaldı.Şehir planlaması doğal güzelliğine yakışır bir şekilde yeniden planlaması gerekiyor.Çevre düzenlemesi, ulaşım sorunu, küresel ısınmadan kaynaklı ileride yaşanabilecek su sorunun şimdiden planlanmasının yapılıp, ulaşım sorunun halledilmesi ve iç turizminin canlandırılması gerekiyor.Bu yüzden de yeni bir yüz ve işinin ehli birinin belediye başkanı seçilmesinin şart olmuştur. Aday adayı Vahit Kılınçer’i kutluyarak tebrik ediyor ve kendisine başaralar diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.