grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ, KENT PARK’TA TEMİZLİK VE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPTI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kent Park’ta temizlik, peyzaj ve dere temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor

Gündem Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 23:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

21-23 Nisan 2023 tarihinde yaşanacak olan Ramazan Bayramı öncesi Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarının ardından 17 Nisan 2023 Pazartesi günü de Kent Park’ta, çim biçimi, gül budama, çapalama ve peyzaj çalışması ile birlikte dere temizliğini de gerçekleştirdi.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinde bulunan mezarlıklara Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda yapılacak ziyaretler öncesinde bakım ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz.

Periyodik olarak yaptığımız çalışmalara Ramazan Bayram öncesinde de hız veren ekiplerimiz hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Öte yandan Kent Park’taki yeşil alalarımızın düzenli olarak bakımını ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehrimizin muhtelif yerlerindeki parklarımızda da bakım çalışmalarını sürdürüyorlar.

Amacımız Kırşehirli hemşehrilermizin temiz, sağlıklı ve doğal güzellikleriyle korunan bir şehirde nefes almalarını sağlamaktır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.