grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de karşıdan karşıya geçerken araba çarpan çocuk hayatını kaybetti

Kırşehir’de İki gün önce 27 Evler Mahallesi’nde karşıdan karşıya geçerken araba çarpan ve 2 gündür yoğun bakım mücadelesi veren Nevzat Berat Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 23:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

8 yaşındaki Nevzat Berat Demir’den acı haber geldi.

Kırşehir’de İki gün önce 27 Evler Mahallesi’nde karşıdan karşıya geçerken araba çarpan ve 2 gündür yoğun bakım mücadelesi veren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Kübra Ekinci’nin oğlu aynı zamanda Ahi Evran Üniversitesi personeli Davut Ekinci’nin torunu Nevzat Berat Demir tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

8 yaşındaki minik Berat bugün Sanayi Camii’nde kılınan cenaze zamanının ardından Kümbetaltı Mezarlığı’nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Minik Berat’ın acı haberi ailesini ve sınıf arkadaşları yasa boğdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.