grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YAPILAN HİZMETE ÇOMAK SOKMAYIN

Hastanelerin haftada 7 gün,24 saat hizmet veren bir sağlık kurumu olduğunu hepimiz biliyoruz.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu ve Başhekim Dr. Süleyman Ersoy’un branş doktor açığını kapatma konusundaki çabaları boşa gitmedi
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve ilçe devlet hastanelerimize aralarında plastik cerrahi ve Romatoloji hekimlerinin de olduğu toplam 19 hekim atandı. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine 11' i Uzman 8' i pratisyen olmak üzere toplam 19 hekim ataması Kırşehir halkı tarafından mutluluğun resmi denilecek kadar kayda değer görüldü.

Hastanelerin haftada 7 gün,24 saat hizmet veren bir sağlık kurumu olduğunu hepimiz biliyoruz. Yıllardır tutturmuşlar hastane şöyle, hastane böyle. Kendi evlerinde elektrik gitmesin diye evi süpürmeyen adamlar ortalıkta veryansın yaparak yapılan hizmete çomak sokuyorlar. Ya bu nasıl bir saçmalık anlamdık gitti. Bütüncül bir bakış açısı ile bakmak gerekiyorken, kör kör bakmanın bir sebebi olabilir mi bilemedim. İşin görülürse iyisin görülmezse kötüsün.

Hizmete çomak sokmanın mantığı ne ya? Ne ara çalışanı sevmeyen insanlar haline geldik. Tutturmuşlar bak bir başlık atarsam ortalığı yakar yıkarım.

Siz kimsiniz? Bence sizden iyi vatan haini olur. Merak etmeyin sizi hiç kimse dikkate de almıyor. Siz sadece kendi kendinizin reklamını yapıyor, kendi yağınızda kavruluyor ve yok oluyorsunuz. Kalemşörlük yapmayın aşağıda kadrosu açılan doktorlar  sizin gibilere kapak olsun.

115 Dhy de hastanemize

2 Patoloji uzmanı

1 Romatoloji uzmanı

1 Kadın doğum uzmanı

1 Anestezi uzmanı

1 Göğüs hastalıkları uzmanı

1 Plastik cerrah uzmanı

1 Genel cerrahi uzmanı kadrosu açılmıştır.

1 Cildiye uzmanı kadrosu açılmış

Mucur devlet hastanesine 1 Dahiliye uzmanı

Kaman devlet hastanesine 6 pratisyen hekim

Çiçekdağı devlet hastanesine 1 aile hekimi uzmanı ve 2 pratisyen hekim

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.