grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bahadır'dan Kurum Ziyaretleri

Geçtiğimiz günlerde MHP'den Mucur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Recep Bahadır, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Mucur için çok sayıda kişi Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.MHP'nin güçlü isimlerinden olan Recep Bahadır'ın adı Mucur için aday adaylığını açıklayanlar arasında ön plana çıkıyor. Recep Bahadır adaylık süreci çalışmaları kapsamında Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Mucur Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bahadır daha sonra sırasıyla ; Esnaf Odaları Başkanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, Pancar Kooperatifi, Hastane Başhekimliği, Huzurevi, PTT ve çok sayıda kurumu ziyaret etti.

MHP'li Başkan Aday Adayı Recep Bahadır, Kamu kurum ziyaretleri sırasında kendisine gösterilen teveccühten oldukça mutlu olduğunu belirterek kendisine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü Kurum amirleri ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.