grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu 4 Mahalleye 14 Kreş !

Ekicioğlu: Çocuklarımızın okul öncesi eğitime ulaşmasında geride kalan bir altyapı vardı ve biz bu açığı “14 Mahalleye 14 Kreş” yaparak kapatacağız...

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 22:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EkicioğluKervansaray Mahallesi’nde temelini atılan ve yer teslimini yapılan Kreş ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

“Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi “her mahalleye bir kreş” noktasında Âşıkpaşa Mezarlığı’nın üst kısmı, Kervansaray Mahallesi’ndeki Kreşimizin temelini attık ve yer teslimini yaptık. Müteahhit firma da demir bağlamaya başladı.

Biz, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Ve bundan sonra da “14 Mahalleye 14 Kreş” sözümüzden hareketle önümüzdeki günlerde de diğer mahallelerimizdeki Kreşlerin attığımızda Kırşehir kamuoyu ile paylaşacağız.

Yapılaşmanın az olduğu mahallelerde, Kreş konusunda, bu bir ihtiyaçtı ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz bu ihtiyaçları karşılayacağız. Çünkü, çocuklarımızın okul öncesi eğitime ulaşmasında geride kalan bir altyapı vardı ve biz bu açığı “14 Mahalleye 14 Kreş” yaparak kapatacağız.

 

Kreşimiz şimdiden Mahallemize ve Kırşehir’e hayırlı olsun.” dedi.(

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.