grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kozaklı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi

Kaliteli eğitimi ile adından sıkça söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, çevre illerdeki lise adayı öğrencilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Eğitim Yayın: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 22.05.2023 21:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozaklı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi

Kaliteli eğitimi ile adından sıkça söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, çevre illerdeki lise adayı öğrencilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 22 Mayıs 2023 tarihinde Kozaklı Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi. 30 öğrenci ve iki rehber öğretmenden oluşan heyet, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için üniversitemizi gezdi.

Üniversitemiz  Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelleri eşliğinde Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesini gezen öğrenciler, fakültelerin bölümleri hakkında fikir sahibi oldular. Son olarak Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezini ziyaret eden öğrenciler, üniversitemizin kültürel ve sosyal faaliyetleri ile akademik gelişimi hakkında da detaylı bilgilendirildiler. Üniversitemizi yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, üniversite tercihlerinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin listenin başında olacağını belirttiler.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.