grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İYİ PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEÇİLMEDEN İLK SÖZÜNÜ TUTACAK...

İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı Ufuk Cengiz henüz Belediye Başkanlığına seçilmeden Kırşehir halkı için ilk etkinliğine imzasını atacak.

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 21:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı Ufuk Cengiz henüz Belediye Başkanlığına seçilmeden Kırşehir halkı için ilk etkinliğine imzasını atacak.

Ramazan ayı dolayısıyla ile Kırşehirli vatandaşların iftar sonrası hoş vakit geçirmesini sağlamak isteyen CENGİZ 
seslendirdiği türküleri ile gönüllerde taht kuran usta sanatçı İLKER GÜRSAN'ı 20 Mart Çarşamba Günü Cacabey Meydan'ında Kırşehir Halkı ile Buluşturacak.

"Ne diyordu usta sanatçı Neşet Ertaş "Nerede bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur çünkü kötü insanların türküleri yoktur." Biz İYİ insanlarız ve herşeyin İYİ olması içinde elimizden geleni yapacağız. 

Ramazan ayının ruhuna uygun olarak iftar sonrası vatandaşımızın halk müziği keyfi yaşayabileceği bir etkinliğe imza atmak istedik. Kıymetli sanatçımız İLKER GÜRSAN davetimizden duyduğu mutluluğu dile getirerek Kırşehir halkı ile buluşmanın onur ve gurur verici olduğunu belirtti kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizim hedeflerimiz ve yapacaklarımız sözde kalmaz. Bu şehir her bakımdan gelişecek, güzelleşecek,sanata ve müziğe doyacak demiştik. Hasret kaldığımız ne varsa hepsini hayata geçireceğiz. 
İnşallah göreve geldiğimiz gün daha fazlasını çok daha fazlasını yapacağız. 20 Mart Çarşamba akşamı İLKER GÜRSAN halk konserimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir"ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.