grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÜMİT ÖZDAĞ ADANA'DA ÖMER ÇELİK VE İDRİS NAİM ŞAHİN HAKKINDA SERT KONUŞTU

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Adana’da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 22:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ÜMİT ÖZDAĞ ADANA'DA ÖMER ÇELİK VE İDRİS NAİM ŞAHİN HAKKINDA SERT KONUŞTU

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Adana’da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Devleti’ne FETÖ kumpasları döneminin Adalet Bakanı’nın CHP listelerinden Meclis’e girmemesi gerektiğini düşünüyoruz, Sadullah Ergin’in. Vatansever CHP seçmenine de sesleniyorum; Ankara’da 1. bölgede Zafer Partisi’nin birinci sıra adayı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en kıdemli harp cerrahlarından birisidir. Yüzlerce Türk askerinin canını kurtarmıştır. Patlamamış fünyeyi askerin vücudundan bomba imha ekibi ile birlikte ölümü göze alarak çıkarmış bir doktor. Bizim birinci sıra adayımız. Sevgili vatansever CHP’liler, İyi Partililer, bütün partililer; Ankara Çankaya’da birinci sırada Ali Şehirlioğlu’na Zafer Partisi’ne mi vereceksiniz yoksa Ali Tatar dahil birçok Türk subayını hapishaneye ve ölüme yollayan Sadullah Ergin’e mi vereceksiniz oyunuzu?

Ordu’da bütün bu kumpasları gerçekleştiren FETÖ’cü emniyet mensuplarının il emniyet müdürü, ilçe emniyet müdürü, kaymakam, vali olarak atayan İdris Naim Şahin’i mi seçeceksiniz yoksa Ordu’nun en başarılı gazetecisini, Zafer Partisi birinci sıra adayı olan arkadaşımızı mı seçeceksiniz? Buna bir karar verin. Meclis’te bir FETÖ grubu mu istiyorsunuz yoksa Meclis’te Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerini mi istiyorsunuz?

Biz, helalleşmeye gelmiyoruz. Biz, hesaplaşmaya geliyoruz.

Biz, helalleşmeye gelmiyoruz. Biz, hesaplaşmaya geliyoruz. Bağımsız yargının önünü açacağız, karışmayacağız. Bugün bağımsız yargı dediğimiz yargının yüzde altmışı cemaat ve tarikatların elinde. Askeri vesayeti kaldıracağız dediler Türk Devlet’i üzerinde şeyhlerin, şıhların vesayetini kurdular. Cumhuriyetin bir hukuk devleti ve demokrasi olarak yoluna devam etmesi için önce Türk Devleti tarikat ve cemaatlerin elinden alıp Türk Milleti’ne geri vermemiz gerekiyor. Şu an Türkiye’deki devlet bir ortaçağ devleti görünü vermektedir zihniyeti itibariyle. Siz modern binalara bakmayın.

Hayatı başarısızlıklarla dolu bir adam

Adana bilerek ihmal edildi. Adana’nın AKP’li vekili kim? Ömer Çelik. Başka bir şey söylemeye gerek var mı? Eğer AKP, Ömer Çelik’i bir kente yolluyorsa o kenti gözden çıkardığının açık kanıtıdır bu. Benim öğrencimdi, benden sınıfta kaldı. Yüksek lisans programında atıldı. En son bana geldiğinde not istemeye gelmişti; “Derslere girmeden sınava gireyim beni geçir” diye. Ben de, “Çık dışarıya” dedim. Bunu da ilk defa açıklıyorum. Yüksek lisans programında atıldı. Hayatı başarısızlıklarla dolu bir adam, Adana için bir talihsizlik.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.