grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu'ndan Devam Eden Projelerle İlgili Bilgilendirme

Kırşehir Belediyesi , şehrin tüm kesimlerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündem Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 23:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Kötü hava şartlarına rağmen Kırşehir Belediyesi’nin saha çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.   Kırşehir halkına söz verdiğimiz projeleri hayata geçirerek Kırşehir’in çehresini değiştirmeye devam ediyoruz diyen Başkan Ekicioğlu, yapılan çalışmalarla ilgili olarak şunları ifade etti:

 

MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU ÇALIŞMALARI HAYATA GEÇİRİYORUZ

Şehrimizin mesire alanı olan Çay Değirmeni mevkiinin sati kaplamasını çok hızlı bir şekilde bitirdik. Kervansaray Mahallesi’nde, eski Karayolları’nın arkası ile Şehit Yasin Gevrek Caddesi arasında yeni bir ana arter, otopark ve park alanı oluşturuyoruz. Söz konusu alandaki ara yolların tamamını ise kilitli parke yaparak mahallemizin tamamı elden geçiriliyor. Böylelikle mahallemizi yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz.

 

 

Hemşehrilerimizin beklentileri doğrultusunda Nasuhdede Mahallesi’ndeki yeni yerleşimlerin kilit parke ve park ihtiyacı karşılamış bulunuyoruz.

Bağbaşı Mahallesi’nde ise şehrimize damga vuran Neşet Ertaş Konağı, Muharrem Ertaş ve Çekiç Ali Caddeleriyle; içinde kalan tüm yollar, asfalt, kilitli parke ve parkları da çok kısa zamanda bitecek ve halkımızın kullanımına sunulacak.

 

 

KÜLTÜR VE TAZİYE EVLERİ, TARİH VE KÜLTÜR ŞEHRİ KIRŞEHİR’İMİZE YAKIŞIYOR

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Yenice Mahallesi Kültür evi ve Peyzaj çalışmasında gözle görülür bir ilerleme kaydettik. Yine Gölhisar Mahallesi Kültür Evi’nin geçici kabulünü yapılacak.

 

 

Kuşdili Mahallesi’ndeki Taziye ve Kültür Evi hizmete açılacak; ayrıca Kuşdili Mahallesi Çevre Yolu bağlantı yolu ile Cezaevi yolunun çalışmalarına başlandığını da hemşehrilerimizle paylaşmak isterim.

 

KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ 1 AYA KADAR TAMAMEN BİTECEK

Kılıçözü Sanayi Sitesini de modern yol ağına kavuşturuyoruz. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapısı tamamlan Kılıçözü Sanayi Sitemizde kaldırım, yol asfaltlama, alışmaları tamamlandığında Çarşı modern bir çarşı görünümüne kavuşacak ve en az 20-30 yıl Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.

 

 

Şehrimizin bağlantıları olan 4 adet köprü ihalesine de ilk olarak Üçgöz Köprüsü’nden başlanmış durumda.

 

MEHMET ÇAVUŞ CESARETTEPE KAHRAMANLIK PARKI TAMAMLANMAK ÜZERE

Ankara-Kayseri yolu üzerinde Âşıkpaşa Mezarlığı’na komşu yaklaşık 6000 m² peyzaj alanlı parkımızın Kamulaştırılmasının ardından Peyzaj Projesi çalışmalarına başladık. Amacımız Çanakkale Şehitlerini kısmen burada anmak. Ayrıca Çanakkale’de Şehit olan hemşerimiz Mehmet Çavuş isminin de burada yaşatılması ve temalanmasını sağlayacağız.  

 

 

Yapımı devam eden ve çok yakın bir zamanda tamamlanacak olan parkta hem Çanakkale kahramanımız Mehmet Çavuş’un ismi yaşayacak hem de ana arterde Ankara-Kayseri anayolu üzerinde Kırşehir’e yakışır bir park kazandırmış olacağız.

 

KERVANSARAY YER TESLİMİ YAPILDI ; SELGAH REGREASYON BAŞLIYOR

Kervansaray’daki büyük projelerimizden biri olan 25 000 m2 Kervansaray Parkı’nın yer teslimi yapılmış durumda. Bununla birlikte Selgah Regresyon Projesi, Üç Erenler Parkı, 24 Aralık Caddesi, Hacıbektaş Bulvarı, Kadıhanı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Kızılırmak Caddesi Ekizağıl Yolu çalışmalarımız ise başlamak üzere.

Bağbaşı TOKİ yolu orta refüj çalışmalarımız ile Otel Yolu çalışmalarımız başladı ve çok kısa bir sürede tamamlanacak.

 

 

Kırşehir Belediyesi olarak şehrin isale hattına yardımcı olsun diye muhtelif yerlerde sondaj çalışmalarına hız verdik. İklim değişikliğinin olumsuzluklarında en az şekilde etkilenmek için alternatif kuyu çalışmalarımız devem ediyor.

 

 

HOBİ BAHÇELERİNİN İHALESİNE BAŞLADIK

Kervansaray Mahallesi’nde Kır-Köy yanına 60 adet 100’er M2 ekim alanlı (GES’in yanı) Hobi Bahçesiyle hemşehrilerimize alternatif bir yer daha kazandıracağız. 22 Haziran’da ihalesini gerçekleştireceğiz.

 

 

İKİNCİ KREŞİMİZ DE EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Yenice Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız Kreşimizin ardından, 200 öğrenci kapasiteli ikinci Kreşimizin de proje çalışmaları tamamlandı ve en kısa zamanda yapımına başlanacak.

 

 

Biz, göreve geldiğimize Kırşehirli hemşehrilerimiz için daha yaşanılır ve daha modern, alt yapı ve üst yapıları tamamlanmış bir şehir için çalışacağımıza söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.