grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Belediye Meclis Üyesi Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Kırşehirli Haydar Melikoğlu, Kırıkkale’de geçirdiği kaza sonucunda tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bayram ziyareti için Ankara'dan Kırşehir’e gelirken Kırıkkale’de kullanmış olduğu aracın takla atması sonucu ağır yaralı olarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılan Melikoğlu, yoğun bakımda süren yaşam savaşını bugün kaybetti.

Ankara'daki Kırşehirliler tarafından çok sevilen Haydar Melikoğlu’nun cenaze töreni yarın öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında defnedilecek.

Kırşehir AhiHaber olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

HAYDAR MELİKOĞLU KİMDİR?

1957 yılında Kırşehir Kaman’da doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Kaman’da, üniversiteyi Gazi Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü ne devam ederken aynı zamanda Vakıfbank’ta Stajyer memur olarak işe başladı. 2002 yılında Şube Müdürü iken T. Vakıfbank’ dan emekli oldu. 2003 yılında Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu asıl üyesi seçildi.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.