grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Otobüs Durağında Unutulan Çanta Patlatıldı

Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda bulunan otobüs durağında unutulan çanta, bomba imha uzmanları tarafından kontrollü şekilde patlatıldı. Çantadan çıkan ise sadece kıyafetler oldu. Olayın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Gündem Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Kırşehir'de otobüs duraklarında unutulan çanta, bomba imha uzmanları tarafından kontrollü şekilde patlatılırken, çantadan kıyafet çıktı.

Edinilen bilgiye göre, iftar sonrası halkın yoğun olarak kullandığı Cacabey Meydanı'nda güvenliği sağlayan devriyeler tarafından sahipsiz bir çanta fark edildi. Meydanda geniş güvenlik önlemi alan polis, yolu araç ve yaya trafiğine çift yönlü kapattı. Alınan önlemlerin ardından özel kıyafetli bomba imha ekipleri tarafından uzaktan kontrollü şekilde patlatılan çantanın içerisinden kıyafet çıktı. İncelemelerin ardından yol tekrar açıldı. - KIRŞEHİR

 

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.