grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Abbas'a kaldıysak buyurun size akşam..

Abbas'a kaldıysak buyurun size akşam. Sanki ilk defamı yaşıyoruz akşamları.. İlk defamı karanlığın sinsi renkleriyle karşılaşıyoruz..

Gündem Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 00:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Abbas'a kaldıysak buyrun size akşam..Sanki ilk defamı yaşıyoruz akşamları.. İlk defamı karanlığın sinsi renkleriyle karşılaşıyoruz.. Sonra bir bakıyorsunuz Seher yeli esiyor..Sonra bir bakıyorsunuz gün aymış.. Aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz düzenli şekilde..Ama hiç kimse düne bugüne akşama sabaha gecen zamana aldirmıyor. Oysa nelerimizi çalmıyorki zaman..Herseyimizi çalmiyormu arkadas..Ruhumuzu benliğimizi yarınımızı tek tek koparmıyormu dallarimizdan..Biz halen hiç bir şey olmamis gibi ve birde üstelik duyarsız kalmiyormuyuz hayata..Canımızın yanmasına bir şeylerin eksilmesine göz yumuyor sonrada şikayet ediyoruz..Bildiğim tek şey eğer bir şey yapacaksanız ona geç kalmayacaksiniz..Çünkü hersey zamanında güzel emin olun..Elbette bir şeyler engel olmuş yapmanız gerekenler arkaya atılmıştır...Ama öylede olsa herkesin hayatında olması gerekenler az yada çok hız kazanmalı..Bazen kafamı geriye atıyor geçmişteki anılarımı kurcalıyorum..Nerede doğruydum nerede eksiktim hesabını yapıp duruyorum..Bu yaptığım kendimi temize çıkarmak, bunada razıyım demek için değil tabikide..Bize göre normal görünen başkasına göre olmaması gereken bir hata olarak görülebilir.. İnce eleyip sık dokumakta geç kalmanın bir nedeni olabilir..Bir kere gelinen şu hayatta kurallara uyulduğunda problem yaşanacağını sanmıyorum.. Kabullenememe hastalığımiz var..Özel olmadım değilimde..Kimsenin beni böyle görmesinide istemem..Değerleri olan biriyim..Olmazsa olmazım ancak bu olur..Onun dışında herkes gibiyim..Fazlam olsun ama eksiğim olmasın..Fazlamın zararı olmaz ama eksiğim sırıtır..Başındada dedim ya şu kısacık hayatın içinde ne kendi içimize sığabildik nede bizi kahrettiğine sahit oldugumuz su koca dünyaya arkadaş.. Kavgalar savaslar birbirinin hakkına göz dikme hepsinden bol bol var evelallah..Oysa yaşam o kadar kısaki bize ayrılan zaman tünelinde yaşamamız gereken güzellikleri değilde hiç bir anlamı olmayan hırslarımızın rüzgarına kapılıp gidiyoruz...Oysa birazda bizim elimizde değilmi güzel yaşamak..Yolumuzu değiştirsek güzel olanlara koşsak yüreğimize huzur doldursak belkide keşkelere bile kalmayacağız.. Allah hepimize sağlıklı huzurlu kötü düşüncelerden arınmış güzel bir ömür versin..Hepinize selamlar sevgiler arkadaşlar...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.