grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Boztepe İlçesinde tarla yangını

Boztepe ilçesinde bir tarlada çıkan yangında, ekili alan yandı.

Asayiş Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 16:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

 

 

Kırşehir'e bağlı Boztepe İlçesi'nde öğle saatlerinde ekili alanda çıkan yangın nedeniyle hektarlarca ekili alan zarar gördü. Boztepe İlçesi, Eski ve Yeni Doğanlı Köyleri'ne ait arazide, balyalama makinesi nedeniyle çıktığı düşünülen yangın bir anda diğer tarlalara da sıçradı.

 

 

Çıkan yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.Rüzgarın da etkisiyle giderek yayılan yangını kontrol altına almak da güçleşti.Yangını söndürebilmek için vatandaşlar da seferber oldu.

YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN GİDERKEN CANINDAN OLDU

Öte yandan yangını söndürmek için traktörüyle olay yerine giden 55 yaşındaki Mustafa Baran, şarampole devrildi.Devrilen traktörün altında kalan talihsiz adam hayatını kaybetti.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kırşehir Valiliği ise yangına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

Boztepe İlçesi Orta Mahalle Soku Tepesi  ve Sülüklü Tepesi mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan tarla yangınlarına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Bugün saat 14:00 civarında Boztepe İlçesi Orta Mahalle Soku Tepesi  ve Sülüklü Tepesi mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında arpa ve buğday ekili yaklaşık 700-800 dekar  alanda ürün zararı meydana gelmiştir.

Yangın ilgili ekiplerimizin müdahalesi ile kısa zamanda kontrol altına alınmış ve daha geniş alanlara sirayet etmesinin önüne geçilmiştir. Soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Söndürme çalışmaları esnasında Eskidoğanlı Köyünden Mustafa Baran isimli vatandaşımız kendine ait traktörün devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Yangında vefat eden vatandaşımız Mustafa Baran’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Meydana gelen yangın olayı ile ilgili olarak idari ve adli tahkikata başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



 

 

 

#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
13.07.2023 11:37
çitliğin dibinde oluyor ama ne hikmetse çiftlik kılını bile kıpırdatmıyor
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.