grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

‘’Üstün Performansta Yetkinlik Aşamaları’’na Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde EFQM ‘’Üstün Performansta Yetkinlik Aşamaları’’na Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Eğitim Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

 

"EFQM Tanıma ve Ödül Programı" kapsamında 2023 yılı “Üstün Performansta Yetkinlik Aşamalarına” başvuru yapan Üniversitemizde hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda EFQM ölçütlerine yönelik olarak kriter gruplarının yapmış oldukları çalışmaların sisteme girilmeden son değerlendirilmesi EFQM Danışmanı Mehmet Çoban eşliğinde yapılıyor. 5 Temmuz 2023 Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk ve kalite yönetim koordinatörlüğü ekibi katıldı. Üç gün süresince yedi kriter grubu ile yapılacak çalışmalar, saha ziyareti hazırlık planlaması ile tamamlanacak.

 

 

Toplantının açılışında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kalite konusunda emekleri bulunan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kalitenin büyük bir inanmışlık ve enerji istediğini vurgulayan Rektör Karakaya, kalitenin dönüştürücü yönünün bu enerjiyi ortaya çıkarmada etkili olduğunu ve kendi çalışma arkadaşlarında bu enerjiyi gördüğünü dile getirdi. Karakaya konuşmasının devamında kurumların dinamizm kazanmasının, kurumsallaşmasının, istikbal vaat etmesinin önemine değindi. 1000 yıllık tarihi olan bir milletin her zaman kendisine bir gelecek hazırlayabileceğini dile getiren Rektör Karakaya özetle şunları söyledi: ‘’Bilgi envanteri varsa değişim kaçınılmaz. Geçmişten atiye hazırlık sözü de bunun için. Biz kadük bir millet değiliz, devamı olan bir milletiz’’ dedi.

 

Ahiliğin getirdiği gecesi dolu gündüzü dolu geleneğini içselleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ise tüm kriter gruplarının gerekli çalışmaları yaptığını belirtti. Raporların son halinin verilmesi noktasında önemli aşama kaydettiklerini bildiren Karahocagil, EFQM Danışmanı Mehmet Çoban ile birlikte tüm bu raporların üzerinden bir kez daha geçerek rapora son halini vereceklerini bildirdi. Saha çalışmaları ile de tüm bu çalışmaları test edeceklerini ve yaygınlaştıracaklarını söyleyen Karahocagil, Ekim ayındaki saha ziyaretine hazır olacakları bilgisini vererek konuşmasına son verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.