grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CAFER GÜNEŞ ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kırşehir'li eski Milletvekili Cafer Güneş oldu.

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir ve ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kırşehir'li eski Milletvekili Cafer Güneş oldu. Önceki dönemlerde yapılan seçimlerde Has Parti'den Milletvekili Adayı ve Ak Parti Keçiören Belediye Başkan a. Adayı' da olan Güneş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Ankara büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

CAFER GÜNEŞ KİMDİR?

1961 yılında Kırşehir'in Mucur ilçesinde dünyaya gelen Cafer Güneş, eğitimci ve siyasetçi kimliğiyle tanınıyor.

Cafer Güneş, eğitim hayatına Kırşehir Eğitim Enstitüsü'nde başladı ve buradan mezun olduktan sonra öğretmen olarak görev yapmaya başladı.

Güneş, siyasi kariyerine 1995 yılında Refah Partisi'nden Kırşehir Milletvekili olarak seçilerek adım attı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yasama çalışmalarına katılan Güneş, Refah Partisi'nin kapatılmasının ardından Saadet Partisi'nde aktif görev almaya başladı. 2022 yılı itibariyle Saadet Partisi'nde Siyasi İşler Başkanı olarak görev yapmaktadır. Güneş, Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.