grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı esti

KAEÜ Hitit Üniversitesi bilim ve teknoloji festivalinde bulundu.

Gündem Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 21:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'in Çorum'a gerçekleştirdiği ziyaret, Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali'ne katılımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali, Çorum başta olmak üzere bölge illerin Ar-Ge ve Ür-Ge ekosisteminin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Festival, sanayi ve kamu kuruluşları ile akademisyenlerin ve öğrencilerin projelerini sunmalarına olanak tanıyarak, bölgesel kalkınmayı destekleyen bir platform olarak öne çıkıyor.

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'in ziyareti, festivalin yanı sıra çeşitli temaslarda bulunmak için de bir fırsat sunuyor. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, üniversitelerin gelişim süreçleri, ihtisaslaşma alanları ve bilimsel çalışmaları üzerine önemli istişarelerde bulunuldu.

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

Rektör Karahocagil, festivalin açılışında ve sonrasında yaptığı incelemelerde, bu tür festivallerin kurumların ve bilim insanlarının çalışmalarını sergilemeleri adına büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Bölgesel kalkınmaya önemli bir ivme kazandıran bu etkinlikler, deneyim paylaşımı açısından da büyük değer taşıyor. 

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

Çorum'da bilim ve teknoloji rüzgarı!

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.