grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kuyumcu Soygunu

Kırşehir'de bir kuyumcudan 11 alyans çalan 1'i kadın 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 18 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.11.2023 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hırsızlık olayı uzun çarşı'da meydana geldi.Hamdi Yüksel'e ait kuyumcu dükkanına müşteri olarak gelen 1'i kadın 3 kişi, tezgah üzerine çıkarılan alyansların 11'ini aldı ve kaçtı.Yüksel'in şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri 3 kişinin kimliğini belirledi.Şüpheliler E.K, E.S. ve E.S, kent merkezindeki ikametlerine düzenlenen operasyonda yakalandı, çaldıkları 11 alyanstan 9'u ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hamdi Yüksel, "İş yerime bir kadın ve 2 erkek geldi. Biri alyans çalmaya çalışırken fark ettik, o karmaşada diğerleri de 10 alyansı alıp kaçtı. Koştuk ama yakalayamadık. Şikayetçi olduk. Polis aynı gün yakaladı. Polisler büyük bir gayret sarf etti, Allah razı olsun." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.