grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Kitap Günleri'ne Yoğun İlgi

İkincisi düzenlenen Kırşehir Kitap Günleri'nde ünlü yazarlara büyük ilgi gösterildi.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 23:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

28 Nisan'da başlayan ve Cacabey Meydanı'nda devma Kırşehir Kitap Günleri, yoğun ilgil görüyor.Pazar günü ünlü yazarlar söyleşi programının ardından okurları için kitap imzaladılar.Saat 13:00'te Hatice Kübra Tongar'ın söyleşi büyük bir ilgiyle takip edildi.

Tongar'ın ardından saat 14:00'te gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel söyleşi programı düzenlediler.

 

 

Programın ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı konuşmada, '' Türk Toplumu ne siyasi ne de ticari olarak kirlenmedi kirlenmeyecek.Ama o kirlenenler 14 Mayıs'ta göreceğiz uçağa atlayıp Amerika'ya kaçacaklarını düşünüyorum.Şu manzarayı gördükten sonra ne Timur ne de Murat yanlız değil, arkalarındayız.Bedeli ne olursa olsun ödemeye biz de hazırız'' diye konuştu.Söyleşi programının ardından Timur Soykan ve Murat Ağırel'in kitap imza programına ilgi yoğun oldu.

 

 

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk de büyük ilgi gören yazarlar arasında yer aldı.Deprem bilimci Mikdat Kadıoğlu ise vatandaşlara deprem konusunda bilgi verdi.Ahmet Ümit'in imza programına ilgi yoğun oldu.Saygı Öztürk, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Timur Soykan Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz'ın ev sahipliği'nde Ağalar Konağı'nda ağırlandı.

 

 

Kırşehir Kitap Günleri, 1 Mayıs Pazartesi günü Mavi Vatan kavramını ortaya çıkaran Cihat Yaycı'nın 15:30'da başlayan olan söyleşisi ve hemen ardından saat 16:30'da imza etkinliği ile devam etti.Cihat Yaycı'nın ardından  Kırşehirli ünlü yazar Sinan Yağmur 16:30'da söyleşi ve 17:30'da ise kitap imzalama etkinliği düzenledi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.