grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

En uykucu şehirler açıklandı. Ya Kırşehir ?

Türkiye genelinde yapılan geniş çaplı bir araştırma, ülkenin en uykucu şehirlerini belirledi.

Gündem Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 22:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye genelinde yapılan geniş çaplı bir araştırma, ülkenin en uykucu şehirlerini belirledi. Araştırma sonuçları, Türkiye'nin dört bir yanındaki uyku alışkanlıklarına dair çarpıcı verileri ortaya koydu. İstanbul, en çok uyuyan şehir olarak zirvede yer alırken,Kırşehir'in listede olmaması dikkatleri üzerine çekti. Peki, bu sonuçlar bize ne anlatıyor? Türkiye'nin en uykucu şehirleri ve Kırşehir'in bu konudaki konumu hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin. Bu sonuçlar, Türkiye genelinde uyku düzeni ve alışkanlıkları hakkında önemli bir perspektif sunarken Kırşehir bu listede yer almıyor.

Araştırma sonuçlarına göre, Türkiye'nin en uykucu şehirleri sıralamasında İstanbul listenin başını çekiyor. İstanbul'u, Adana ve Kayseri gibi büyük şehirler takip ediyor. 81 ilin değerlendirildiği araştırmada, Bayburt, Rize, Uşak, Çorum, Malatya ve Sakarya gibi şehirler de en çok uyuyanlar listesinde yer alıyor. Bu sonuçlar, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki uyku alışkanlıklarını gözler önüne seriyor.

EN UYKUCU ŞEHİRLER

9. Bayburt

8. Rize

7. Uşak

6. Çorum

5. Malatya

4. Sakarya

3. Kayseri

2. Adana

1. İstanbul

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.