grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Binlerce Öğrenci TEKNOFEST İle Buluşacak

İlçe ve köy okulları dahil olmak üzere 6000’den fazla öğrenci 30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanında düzenlenecek olan TEKNOFEST’e götürülecek.

Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 00:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Kırşehir Valiliği yapmış olduğu açıklamada; koordinasyonunda günde 27 otobüs ve toplamda 135 sefer ile yol ve iaşe bedeli alınmaksızın ücretsiz bir şekilde ‘Bir Çocuk Gelsin, Bir Uçağa Dokunsun’ diye öğrencilerimizi “TEKNOFEST Ankara” fuar ve etkinlikleriyle buluşturuyoruz.

             Bu program ile çocuklarımızın Millî Teknoloji Hamlesi ruhuyla tanışmaları ve teknolojiye olan ilgilerinin artırılması amaçlanmaktadır.

               41 farklı kategoride teknoloji yarışmalarının düzenleneceği “TEKNOFEST Ankara”nın çocuklarımıza unutulmaz bir deneyim yaşatacağına inanıyor, fuar ve etkinliklere katılarak bu eşsiz heyecana ortak olacak öğrencilerimize iyi eğlenceler diliyoruz dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.