grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dr. Değirmencioğlu sağlık çalışanları ve vatandaşlarla buluştu

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Akpınar ilçesindeki sağlık tesislerini denetledi.

Sağlık Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Akpınar ilçesindeki sağlık tesislerini denetledi.

 

Bu ziyaretler, ilçenin sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve gelecekteki planlamaları açısından ne anlam taşıyor ve bu incelemeler sağlık hizmetlerini  etkileyecek. Dr. Ertan Değirmencioğlu ve sağlık yöneticileri, Akpınar Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret ederek, sağlık hizmetlerini yerinde incelediler.

 

Bu ziyaretler, ilçedeki sağlık hizmetlerinin mevcut durumunun yanı sıra, geleceğe yönelik planlamalar ve çalışmalar hakkında fikir veriyor.

 

Sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi ve istişareler

İl Sağlık Müdürü Dr. Değirmencioğlu, ziyaretleri sırasında hastane yöneticileri ve ilgili birim sorumluları ile bir araya gelerek, sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında bilgi alıp istişarelerde bulundu. 

 

Dr. Değirmencioğlu, ziyaretleri sırasında sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti ve tedavi için gelen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.