grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE SERT ZEMİN ÇALIŞMASI YAPIYOR

Kırşehir Belediyesi, şehrimizin birçok noktalarındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Gündem Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 19:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehrin farklı noktalarında çalışmalarını hiç ara vermeden sürdüren Kırşehir Belediyesi, yapılaşmanın az olduğu mahallelerde yaptığı çalışmalarla da hemşehrilerimizin takdirini kazanıyor. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz çoğu projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalar birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

 Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm Kırşehir Belediyesi ekibi olarak hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasını sağlamaktır.

Bahçelievler Mahallesindeki kilitli parke çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Çalışmamız tamamlandığında Mahallemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Şehrin her yerindeyiz; Kırşehir için çalışıyoruz.” dedi.


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.