grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dr. Öztürk, Özel Kapadokya Hastanesi’nde Göreve Başladı

Kırşehir'in sağlık sektöründe can damarı olarak bilinen, Kırşehir sevdalısı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Berker Öztürk, Nevşehir’deki Özel Kapadokya Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı.

Sağlık Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 21:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

    Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan, ancak bölümünde yaşanan bir takım sorunların çözümlenmediğini gerekçe göstererek görevinden istifa eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Berker Öztürk, Nevşehir’deki Özel Kapadokya Hastanesi’nde çalışmaya başladı.

         Bir Kırşehirli doktor olarak memleketinden ve hemşehrilerinden uzak olmak istemediği için yıllardır yaşanan sorunların çözümünü beklediğini, ancak bu sorunların çözümlenmek yerine daha da içinden çıkılmaz bir hale geldiği için görevinden istifa etmek zorunda kaldığını belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Berker Öztürk, Kırşehir’deki hastaların doktor ihtiyacı yaşadıkları için de üzgün olduğunu ifade etti.

       

 

    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.