grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başkan Selahattin Ekicioğlu'ndan Gençlere Mektup

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gençlere hitaben bir mektup kaleme aldı.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 18:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İŞTE BAŞKAN SELAHATTİN EKİCİOĞLU'NUN GENÇLERE HİTAP ETTİĞİ O MEKTUP

Sevgili Kardeşim,

Bu, bir davet mektubudur. Ülkenin yarınlarına umudu birlikte ekme, güzellikleri birlikte çoğaltma daveti... Güzel ülkemin en büyük şansı siz gençlersiniz. Ülke olarak bu şansı iyi değerlendirmek, gençlere yol açmak zorundayız. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Sizler bu seçimde oy kullanacak ve kendi geleceğinize oy vereceksiniz. Ben de Kırşehir'i sizlerle birlikte yönetmek üzere yola çıktım. Eğitim kurumlarına, gençlere yakın biri olarak sorunlarınızı biliyorum. Siz öncelikle iyi bir eğitim almak, gelecek kaygısı yaşamamak, anne-babanıza yük olmamak istiyorsunuz. Ülkemizin ciddi bir genç işsiz sorunu var. Okuyor, çabalıyor, sınavlar kazanıyorsunuz ama sonrasında iş bulamıyor; umutsuzlaşıyorsunuz. En büyük tehlike de budur. Gençlerimiz umudunu yitirirse, bir amaca yönelmez, çaba harcamazsa yarınlarımızı kaybederiz. Ülkenin, Kırşehir'in size imkanlar, fırsatlar sunması şart. Ben biliyorum ki siz, görüşlerinize değer verilsin istiyorsunuz. Seçimden seçime hatırlanmak değil şehrin yönetiminde, alınan kararlarda söz sahibi olmak istiyorsunuz. 1 Nisan sabahı gençlerin söz sahibi olacağı bir Kırşehir'e uyanacağız. Gençlerle kurullar oluşturup birlikte karar alacağız. Şehri birlikte yöneteceğiz. Caddeleri, sokakları, sosyal alanlarıyla, etkinlikleriyle ruhu genç, sizi mutlu, huzurlu kılacak bir Kırşehir inşa edeceğiz. Size buyurgan davranmayacağız. Sizi bir kalıba sokmak için uğraşmayacağız. Sizin kabınıza sığmayan o muhteşem enerjinizden yararlanacağız. Söz veriyorum, bu şehir size fırsatlar sunacak. Akademik ve sosyal becerileri bu şehirde edineceksiniz. Hayalleriniz, umutlarınız hep karşılık bulacak.
Mühür sende...
Sen, sevgili kardeşim, teknolojiyi iyi kullanıyor, dünyayı çok daha farklı pencerelerden algılıyorsun. Kıymetli bir bireysin. Geleceğe dair hayallerin, planların var. 31 Mart'ta hayallerin, planların; geleceğin için vur o mührü.
İçindeki sese göre kullan oyunu. Ve emin ol ki verdiğin karar ne olursa olsun en doğrusu olacaktır.
Her şeyin gönlünce olması dileğiyle...

Kırşehir Belediye Başkanı

Selahattin Ekicioğlu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.