grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Seher Ünsal Basının önemini Dile Getirdi.

"Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; görevleri başında vefat eden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum." - Seher Ünsal, AK Parti İl Başkanı

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 21:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ünsal, mesajında basın sektörünün kamuoyunu doğru bilgilendirme adına gösterdiği çabaları ve demokrasiye olan katkılarını övgüyle anlattı.

İl Başkanı Ünsal mesajında, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ve zor şartlarda görev yapan basın mensuplarının özverisine dikkat çekti. Gazetecilerin, milli ve manevi değerlere saygılı bir anlayışla görevlerini yerine getirdiklerini ve demokrasinin büyük bir güvencesi olduklarını belirtti.

Ünsal, gazetecilerin toplumu gelişen olaylar karşısında bilgilendirme görevinin yanı sıra halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevi ifa ettiklerini vurguladı. Vatandaşlar ile devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüklerini ve hem yerel hem de ulusal basının bu süreçte etkin bir rol oynadığını ifade etti.

"Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; görevleri başında vefat eden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum." - Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir İl Başkanı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.