grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Değer Katacak Bir Proje Daha Kazandırılıyor

Kırşehir Belediye Başkanı 35 dönümlük alan üzerine kurulan Kervansaray konsept parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Ekicioğlu, '' Kırşehir'e değer katacak bir proje daha kazandırıyoruz'' dedi.

Gündem Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 00:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de yüzlerce kilometre üst yapı çalışması gerçekleştiren, mahallelere kültür evleri ve sosyal alanlar inşa eden, ödüllü proje Kır-köy'ü kazandıran Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'e değer katacak bir diğer proje olan Kervansaray Parkı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Aile ve Sosyal Potilikalar Müdürlüğü binasının hemen arkasında inşa edilen 35 bin metrekare üzerinde kurulu parkta ;  2 adet basketbol sahası, 1 adet satış birimi, 8 farklı konseptli çocuk oyun alanı, modern kent mobilyaları, toplanma amaçlı meydanlar,yürüyüş yolları ve geniş otoparklar bulunuyor.

 

 

Konsept ağaçlandırma ve peyzajı ile de adından sıkça söz ettirecek Kervansaray Park, tamamlandığında kente değer katacak bir proje daha Kırşehir'e kazandırılmış olacak.

 

 

Kervansaray Parkı'nın tamamlanması ile birlikte Kırşehirlilerin nefes alabileceği ve aileleri ile keyifli vakit geçirebilecekleri bir proje olacağını dile getiren Başkan Ekicioğlu, '' Kırşehir'de yeşil alan miktarını arttırabilmek için projeler geliştiriyoruz.Bu projeleri hazırlarken ayrıca kent kimliğine uygun olacak şekilde daha modern bir şehir ortaya çıkarmayı da amaçlıyoruz.Kır-köy Kampüsü ve Mesire alan projemizde olduğu gibi Kervansaray Parkı projemiz de kente değer katan bir proje olacak.Bununla birlikte üst yapı çalışmalarımız son sürat devam ediyor.Üst yapı çalışmaları ve kent kimliğine değer katan projeler ile birlikte Kırşehir daha modern ve yaşanabilir kent kimliğine kavuşmuş olacak.Biz Anadolu'da örnek bir şehircilik anlayışı ortaya koyuyoruz ve koymaya da devam edeceğiz'' diye konuştu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.