grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Vali Buhara, İl Sağlık Müdürlüğü'nü yerinde inceledi...

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 00:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 

 

Vali Buhara, ziyaretinde kurumda yürütülen çalışmalar ve Kırşehir genelinde yürütülen sağlık hizmetlerinin vatandaşa sunumuna ilişkin İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu’dan bilgiler aldı.

Vali H. Mete Buhara başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, kurum başkan, başkan yardımcıları ve Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleymen Ersoy’un katılımıyla düzenlenen toplantıda sağlık hizmetlerinin genel durumu değerlendirildi.

Vali Buhara, “İl Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Müdürümüz, Hastahane Başhekimimiz ve ilgili yöneticilerimizle birlikte ilimiz genelinde yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin değerlendirmede bulunduk. Sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza kaliteli bir şekilde sunumunu önemsiyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.