grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mustafa Kılıç, '' Türk Milliyetçiliğini Ayaklar Altına Alanlara Karşı Kılıçdaroğlu'nu Destekliyoruz'

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, 2. tur öncesi açıklamada bulundu.

Siyaset Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 23:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

İŞTE ZAFER PARTİSİ KURUCULAR KURULU ÜYESİ MUSTAFA KILIÇ'IN O AÇIKLAMASI :

 

Sizleri sevgi , saygı ve muhabbet ile selamlıyorum.  


Dünyada hemen hemen tüm değerlerin yok olmaya yüz tuttuğunu görmekte ve bilmekteyiz. Neyin  doğru , neyin yanlış olduğu gibi basit konularda bile karar vermekte zorlandığımız bu günlerde, Zafer Partisi olarak, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği, Ulus devlet ,vatanseverlik ve sığınmacılar anavatanlarına gönderilmeli kavramlarını öne çıkartmaya çalıştık. 


Bizler için kutsal değerler olan, Türk Devleti, Türk Bayrağı, Türk Milleti ve Türk Dili kavramlarını her zaman ve her yerde, her ortamda,  dile getirmeye gayret gösterdik. 


Siyonist ve emperyalistlerin ise; Türk Milleti, Türk Devleti kavramlarının içini boşaltmaya çalıştıklarını , bugün iktidarda olan hükümetin  ise Tek Devlet (Dünya Devleti), Tek Millet (Dünya Milleti), Tek Bayrak (Dünya Bayrağı) ve Tek Din (Evancelizm inancı)nı,  Türkiye’de, Türk insanına hakim kılmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bunu artık mevcut hükümet ve AK Parti genel başkanı Erdoğan’da  hiç gizlemiyor , her miting sonrası bu sözleri söylemekten çekinmiyor. 


Kısaca bize bizden gözüküp , gayri milli olan bu kavramları milliymiş gibi bize söylüyor ve sunuyor. 


Seçime sayılı saatler kalan bu günlerde, Tek adam rejimi ve hatta monarşiye evrilmeye doğru giden bir rejimi ve Erdoğan’ı desteklemeyeceğimizi beyan ediyoruz. 
Türkiye üretimden uzaklaşmış, köy okulları ve köy sağlık ocakları kapatılmış, köyler boşaltılmış, topraklarımız ekilemez hale getirilmiş, vergiler yükseltilmiş, devlet kurumları liyakatsızlaştırılmış, devlet yönetilemez hale getirilmiş, torpil hat saflara ulaşmış, üniversite mezunu genç işsizler ordusu oluşturulmuş, eğitimin içi boşaltılmış, işsizliği önlemek adına yeni iş sahaları kurulmamış,  insanımızın cebi her geçen gün boşaltılarak alım gücü düşürülmüş, üretim ekonomisi yerine faiz ekonomisi tercih edilerek, Türk insanı; "AÇLIKLA TERBİYE EDİLMEYE "  dönüştürülmüş, iç ve dış güvenliğimiz  tehdit edilir hale getirilmiş, adalet mekanizması çökmüş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vizyonsuz bir devlet haline düşürülmüştür. 
Zafer Partisi olarak önceliğimiz; 


1.sırada Adaleti sağlamak olacaktır. Çünkü; her şeyin başı adalettir diyoruz. 


2. Mesele liyakattır diyoruz. 


3. cü mesele ise işsizlik ve ekonomi diyoruz. Yeni üretim ve iş sahaları yapılması gerekliliğini gördük ve hazırlıklarımızı buna göre yaptık. 


Sonrasında ise sığınmacılar ve mülteciler meselesi , eğitim, sağlık, ve diğer meseleler diyerek sıraladık, bunları  siz kıymetli Kırşehir halkına anlatmaya çalıştık. 


Fakat son gelişmeler neticesinde ,cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalınmasından dolayı, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit ÖZDAĞ ile Kemal KILIÇDAROĞLU, Türk Milletinin  ve Türk Devletinin çıkarlarını gözeterek, 7 Maddede anlaşarak , 2.tur cumhurbaşkanlığı seçiminde, Kemal KILIÇDAROĞLU’nu destekleme kararı almıştır. 


Buna göre;
1-Anayasanın ilk 4 maddesi değişmeyecek.
2-Anayasanın 66.maddesi aynen korunacak
3-1924 Anayasasına bağlı kalınacak.
4-Sığınmacılar 1 yıl içerisinde gönderilecek.
5-Yolsuzluk ile etkin mücadele yapılacak
6-Terör ile etkin mücadele yapılacak.
7-Kamuda ki atamalar liyakat esasına göre yapılacak.


Bu gerçeklerden hareket ile seçim sonucu ne olursa olsun, içimiz rahat, vicdanımız hür ve gerçekler üstüne söylemlerimizi yaptığımız için kazanacağımızı söyleyebilirim.
Kırşehir’de, kutuplaştırılmış bir seçmen, lider endeksli bir seçmen, bilinçsizce tarafgirlik yapan seçmenin 21 yıldır, aldatılarak, kandırılarak mevcut hükümetin, Kırşehir’e hiçbir yatırımın getiremediğini tespit ederek sizlere çağrıda bulunuyorum.


Kıymetli Kırşehir Halkı; yakın zamanda olabilecek büyük tehlikeyi görmemiz gerekiyor. 


Yeraltı ve yerüstü zenginliklerimizin, diğer tüm taşınır taşınmaz milli servetimizin özelleştirme yalanıyla yok pahasına yerli yandaş ve yabancılara satılması, hazinenin boşaltılması, bilerek dış borcun çoğaltılması, merkez bankası altınlarının ingiltere’ye gönderilmesi " bütün bunlar bilinçli olarak yapılması, rehin felan hikaye "Türk milletinin parasıyla, Suriye özgür ordusu adı altında, birçok suriye’linin Türkiye’de eğitilip masraflarının Türkiye tarafından karşılanmış olması , savaştan kaçan sığınmacılar için Suriye’de 100 binlerce konutun yapılması, 4 milyona yakın Suriyeli sığınmacının masraflarının Türkiye tarafından karşılanması, sürüler halinde birçok ülkeden özellikle ABD’nin eğittiği Afganlı  savaşçı militanların Türkiye’ye gelmelerine göz yumularak doldurulması boşuna değildir. Bütün bunlar BOP(Büyük Ortadoğu Projesi)’un gerçekleşmesi içindir.


Bu yabancı sürüler artık ülkemizde guruplaşarak saldırılara başlamış durumdalar, destekçileri ve sorumlusu  mevcut iş başındaki yöneticilerdir.


Mesele,sadece demografik yapının bozulması yada iç savaş meselesi değildir.

 

 

Mesele; Cehennemi yaşayan Türk evlatlarına  artık onurlu bir yaşam  için  Cehennemin kapılarını kapamak olacaktır. 


Zafer Partisi olarak, Kemal KILIÇDAROĞLU’na destek vererek  biz hazırız ve bizde varız diyoruz. 21 yıldır aşağılanarak Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan ve Türk Devletinin, TC’sini  gözlerimizin önünde  sökmeye çalışanlara karşı, 28 Mayıs yeni bir milat olacaktır diyoruz. 


Artık ZAFER yakın, meşaleleri yakın diyoruz. 


Son kez sığınmacı ve mültecileri anavatanlarına geri  göndereceğiz diyoruz. 


Türk  Devletini, Türk Milletine geri vereceğiz diyoruz. 


Zafer , Zafere inananların olacaktır diyoruz. 


Aziz Kırşehir Halkı, son söz ve son karar sizindir. Bizler , sizlere inanıyor ve güveniyoruz.


Zafer Partisi Kırşehir Teşkilatı olarak, Kemal KILIÇDAROĞLU’nu desteklediğimizi beyan ediyoruz. Sizlerinde Türk Milletinin geleceği için destek vermenizi isyoruz.  


Saygılarımla, Allah’a emanet olun.

 

Zafer Partisi Eski İl Başkanı ve Kırşehir Milletvekil Adayı,  Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi


Mustafa KILIÇ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.