grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Önceki Dönem Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu CHP'ye Katıldı

Kırşehir'de MHP'nin en önemli isimlerinden olan ve önceki dönem Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu CHP'ye geçti.

Siyaset Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 22:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaman'ın önceki dönem MHP'li Belediye Başkanı Erhan Talu, CHP'ye geçti. CHP Kaman İlçe binasında gerçekleşen törende İlçe Başkanı Zeynel Kankal ve partililerle bir araya gelen Erhan Talu, üyelik kaydını gerçekleştirerek CHP'ye katıldığını ilan etti.Erhan Talu'nun 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkan Adayı olacağı belirtiliyor.

 

 

Erhan Talu'nun Belediye Başkan Adayı olması ile birlikte Kaman'da siyasi dengelerin büyük ölçüde değişmesi bekleniyor.AK Partili Belediyenin bekleneni verememesi ve vatandaşların Erhan Talu'dan aday olması yönündeki taleplerinin bu tercihte etkili olduğu öğrenildi.

Talu yaptığı açıklamada “Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için Kaman’ımızda yeniden aday adaylık başvurumuzu yaptık. Allah hayırlı uğurlu eyles

#
Yorumlar (1)
KARTAL 40
28.11.2023 10:54
BÜYÜKSÜN CHP DİYECEM AMA ERHAN YARIM KALAN HESABI KAPATMAK İÇİN CHP YE GEÇTİ KAZANIRDA... AMA EMİN OLUN DEVLET ÇOK ZARAR EDER KAZANIRSA ETRAFI HEP YİYİCİ DOLU, HA BU BENİM GÖRÜŞÜM.... ERHAN DÖNEMİ BİRAZ KARIŞIKTI O YÜZDEN DEDİM..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.