grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü 'etkinliği Yapıldı

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzmanlarından dikkat çeken etkinlik.

Sağlık Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 23:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'nü, her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutladı. Hastane, bu özel günde diyabet konusunda farkındalığı artırmak ve hastalık hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

 

Hastanenin poliklinik giriş katında, Diyabet Birimi tarafından özel bir bilgilendirme standı kuruldu.

 

Bu stand, diyabetik hastalar ve hastalık hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ziyaretçiler için önemli bir kaynak oldu. Hastalar, burada diyabetik ölçümlerini yaptırabilirken, aynı zamanda diyabet hakkında kapsamlı bilgilendirmeler aldılar.

 

Endokrin ve Metabolizma Hastalıklar Uzmanı Himmet Durmaz ve Diyabet Birimi Sorumlusu Ayşe Derinyol, etkinlik kapsamında ziyaretçilere diyabet hakkında detaylı bilgiler verdiler. Ayrıca, hastanenin diyetisyenleri de diyabet ve beslenme konusunda önemli noktaları paylaştılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.