grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yeni doğan yoğun bakım ünitesine teknolojik takviye yapıldı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni doğan bebeklerin sağlığı için önemli bir adım attı.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 22:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni doğan bebeklerin sağlığı için önemli bir adım attı. Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde yapılan yenilikleri yerinde görmek ve değerlendirmek üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne teknolojik takviye

Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'un incelemeleri sırasında özellikle dikkat çeken yenilik, yoğun bakım ünitesine kazandırılan mekanik ventilatör cihazları oldu. Bu cihazlar, en kritik durumdaki yeni doğan bebeklerin hayatta kalma şansını artırmak için büyük önem taşıyor.

 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne teknolojik takviye

Mekanik ventilatörler, solunum desteğine ihtiyaç duyan bebeklere hayati bir yardım sağlayarak, onların daha iyi koşullarda tedavi görmelerine olanak tanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.