grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YENİ BAŞHEKİM SÜLEYMAN ERSOY

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine DOÇ. Dr. Süleyman Ersoy getirildi.

Sağlık Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Ali Güneş’in Başhekimlik görevinden boşalan yerine, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yapan Uzm. Dr. Süleyman Ersoy atandı

 Uzman Dr. Ersoy’un bu göreve getirilmesi hem Kırşehir halkı, hemde hastane çalışanları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Hasta ve çalışanlar açısından birçok problemlerin çözüleceği, özellikle adalet ve eşitlik konusunda, çok iyi bilinen ve bu anlamda ilkelerinden ödün vermeyen biri olarak, bu makama gelmesi herkes tarafından taktire şayan görüldü

Hastanenin birçok yerinde idareci olarak görev yapan Ersoy Hastanede yaşanan tüm sorunları çözebilecek bilgi ve birikime sahip bir kişi olarak, başhekim atamasının ardından, merakla beklenen soru şu; aynı ekiple mi devam edecek?

Yeni atanan başhekim Süleyman Ersoy’a Ahihaber olarak görevinde başarılar dileriz.

 

DOÇ. DR. SÜLEYMAN ERSOY KİMDİR ?

1982 Kırşehir Mucur doğumlu Süleyman Ersoy sırasıyla ; Mucur Atatürk İlkokulu,  Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ve Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonr uzmanlık eğitimini Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı.2006-2007 yıllarınd Yozgat Çekerek Devlet Hastanesi'nde pratisyen doktor olarak göreve başlayan Ersoy, 2007-2011 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalında asistan doktor, 2011-2015 yılları arasında ise Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktor olarak görev yaptı.Ersoy, 2016-2023 yılları arasında ise Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Doktora öğretim üyesi olarak göreve başladı ve 8 Ağustos 2023 tarihinde doçentlik ünvanı aldı.

Süleyman Ersoy'un idari görevleri ise şu şekilde :

2015- 2016 Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı

2016-2018 Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı

2018-2019 Kaman Devlet Hastanesi Başhekimliği

2022- 2023 Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı

Süleyman Ersoy evli ve 2 çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.