grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yayınlanmayan Neşet Ertaş Filmi Yapımcıyı İcralık Etti

Çocuklarının rızası olmadan çektiği Garip Bülbül Neşet Ertaş Filmi, Yapımcı Mustafa Uslu'nun batmasına yol açtı. Üslü, film için çektiği kredileri ödeyemediği için icralık oldu.

Gündem Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 22:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Müslüm ve Ayla gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu, 4,5 milyon dolara mal ettiğini söylediği Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi nedeniyle Neşet Ertaş'ın ailesiyle mahkemelik olmuştu.Neşet Ertaş'ın vasiyetine rağmen filmi çeken Uslu'ya mahkeme engel olmuş ve film vizyona girememişti.Mustafa Uslu, 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu.Filmin vizyona girmemesi nedeniyle borç batağına girdiğini söyleyen Mustafa Uslu, icralık olduğunu belirterek  oyuncu eşi Sinem Uslu ve çocuklarıyla Almanya'ya taşınma kararı aldığını açıkladı.

"ALMANYA'DA YAŞAMA KARARI ALDIK''

Filmi yayınlanamadığı için bankadan çektiği krediyi dahi ödeyemeyen Mustafa Uslu, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye'de film çekmek çok zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş'ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafından filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi. Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum. Serdar Ortaç'ın kumar borcunu 7 defa yapılandıran banka benim isteğimi maalesef kabul etmedi. Çocuklarımın okul taksitini dahi ödemekte zorlanıyorum, kiralık arabaya biniyorum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya'da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız, hoşça kalın."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.