grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'ın Dileği Gerçekleşti

7 Ekim tarihinde gerçekleşen AK Parti Olağanüstü Genel Kurulunun ardında Erkan Kandemir'in teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak devam etmesi ve Salih Çetinkaya'nın MKYK listesinde yer alması, '' Seher Ünsal'ın dileği gerçekleşti' şeklinde

Gündem Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 09:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2024 yılı mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde kritik viraj olan 7 Ekim tarihi aşıldı. Belediye Başkanlığı için adaylık düşünenler açısından önemli bir dönüm noktası olan 7 Ekim'de gerçekleşen olağanüstü kongredeki listede Teşkilatı Başkanı Erkan Kandemir yerini korudu. AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erkan Kandemir ile güzel bir uyum gösteriyordu.Ünsal, Kandemir'in görevinde kalmasını istiyordu ve dileği de gerçekleşti. Erkan Kandemir'in teşkilat başkanı olarak devam etmesi, Seher Ünsal'ın Belediye Başkan Adaylığı yolunda büyük bir engeli de ortadan kaldırmış oldu.

Öte yandan 25. dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya'nın da MKYK Disiplin kurulu asil listesinde yer alması, kendisine yakın olduğu bilinen AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ı sevindiren bir diğer gelişme oldu.Ayrıca Seher Ünsal'ın parti içi çekişmede karşısında olduğu bilinen Yaşar Bahçeci'nin de listede yer almaması bu sevinci katladı.

AK Parti'nin 7 Ekim tarihinde gerçekleştirmiş olduğu olağanüstü kongrede gerek Erkan Kandemir'in teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak devam etmesi; gerekse Seher Ünsal'a yakınlığı ile bilinen Salih Çetinkaya'nın Yaşar Bahçeci'nin çıkarıldığı MKYK Listesine asil olarak dahil edilmesi, ''Seher Ünsal'ın dileği gerçekleşti'' şeklinde yorumlandı. Böylece Seher Ünsal Belediye Başkan Adaylığı yolunda kritik bir virajı daha dönmüş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.