grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'in de Olduğu Birçok İlde Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aralarında Kırşehir'in de olduğu 63 şehirde mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı düzenlenen Kafes-22 operasyonlarında 3️02 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Gündem Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 21:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; aralarındaKırşehir'in de  olduğu 63 ilde düzenlenen operasyonlarda "tefecilik", "kamu kurum ve kuruşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık", "kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık", "ihaleye fesat karıştırma", "resmi ve özel belgede sahtecilik", "vergi usul kanununa muhalefet" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarını işleyen 302 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki sizlerin duası ve desteği ile terör ve işbirlikçileriyle, tefecilerle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, düzensiz göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle, kartellerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Devam eden Kafes-22 operasyonlarında ilk belirlemelere göre; 18 ruhsatsız silah, 64 sahte ustalık/kalfalık belgesi, 23 sahte çürük ve engelli raporu, 479 başka kişiler adına düzenlenmiş SİM kart, çok sayıda çek, senet ve belgelerle 396 basılmış ve basıma hazır sahte plaka ele geçirildiğini anlatan Bakan Yerlikaya, sahte plaka basımı yapılan atölyenin de deşifre edildiğini açıkladı.

Paylaşımında operasyonlara ilişkin görüntülere de yer veren ve görev alan polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıran mali suç örgütlerine, organize suç örgütlerine ve çetelere nefes aldırmayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.