grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Altın Arama Bölgesi Havadan Görüntülendi

Kırşehir'de devam eden altın arama çalışmaları uydudan görüntülendi. Kervansaray dağlarının uzantısı olan alanın delik deşik olduğu ve doğal yapısının bozulduğu gözlendi.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Erzincan'ın İliç İlçesi'nde Kanadalı Anagold firmasına ait altın madeninde meydana gelen felakette kayan toprağın altından hala çıkarılamadı.Siyanürle altından ayrıştırılan toprağın yığılmasıyla oluşan dağın kayması sonucu meydana gelen felaket akıllara Kırşehir'deki altın arama faaliyetlerini getirdi.İliç'teki felakette bilirkişi raporu olaydaki ihmali de gözler önüne sermişti.Rapor, bu tür süreçlerin ne kadar sağlıklı yürütüldüğü ile ilgili şüpheleri de arttırdı.
 
 

Çimelli, Körpınar, Çuğun ve Özbağ'a ait tarım ve mera alanlarında devam eden altın arama çalışmaları devam ediyor.Daha önce arama faaliyetleri nedeniyle Çimelli Köyü'nde suların kesildiği ve hayvanlara su verilemediği için büyük problem yaşandığı iddia edillmişti.Söz konusu aramaların,doğanın doğal dengesini bozduğu ileri sürülmüştü.

Altın arama faaliyetlerinin devam ettiği bölge uydudan görüntülendi.Kervansaray dağ uzantısının olduğu alan olan altın arama bölgesine tepeden bakıldığında delik deşik olduğu ve doğal yapısının bozulduğu gözlendi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.