grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Tencerede 45 Bin Euro Yakalattı

Hollanda'dan yaşayan gurbetçi, Bulgaristan'ın Kapitan Andreovo sınır kapısında tencere içerisinde 45 bin euro para yakalattı.

Gündem Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre Hollanda'da yaşayan ve Kırşehir'e gelen E.E. , Bulgaristan sınır kapısı olan Kapitan Andreevo'da gümrük kontrol memurlarına takıldı.Memurlar E.E'ye beyan etmesi gereken herhangi birşey olup olmadığını sordular.Gurbetçi vatandaş ise herhangi birşey olmadığını belirtti.

Memurlar buna rağmen araçta tarama gerçekleştirdiler.Yapılan taramada bir tencere bulan memurlar, kapağını açtıklarında içerisinde çeşitli değerdeki banknotlarla toplam 45 bin euro ele geçirdiler.

Beyan edilmediği belirlenen paralara el konuldu.Gurbetçi el konulan paralarından olurken Haskovo Bölge Savcılığı - Svilengrad Bölge Savcılığı’nın gözetiminde soruşturmacı bir gümrük müfettişi tarafından soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.