grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MHP'den Çiçekdağı'nda Gövde Gösterisi

Geçtiğimiz günlerde AK Partili Çiçekdağı Belediyesi'nin MHP'ye yönelik tutumunun ardından MHP'liler Çiçekdağı İlçe Merkezi'nde gövde gösterisi yaptı.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 22:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti ve MHP'nin ayrı adaylarla seçime gittiği Çiçekdağı'nda, MHP seçim bürosunu ziyaret eden 2 Belediye çalışanı, Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun talimatıyla işten çıkarılmıştı.Bu olay sonrasında seçim bürosu açılışı gerçekleştiren MHP, adeta gövde gösterisi yaptı.

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun Kırşehir'de olduğu gün Çiçekdağı'ndaki programa katılan MHP İl Başkanı Arif Kılıç, '' Çiçekdağı Belediye Başkan Adayımız Ahmet Hikmet Erdoğan Bey’in seçim bürosunun açılışını MYK üyemiz İbrahim Uzun bey, Aksaray milletvekilimiz Ramazan Kaslı bey, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, genel meclis üyelerimizle KAÇEP il başkanımız, Kamusen il başkanımız ile birlikte gerçekleştirdik'' dedi.

Seçim bürosunun açılışına binlerce kişi katıldı.Katılımın yüksek olması, MHP'nin, Çiçekdağı'nda güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.Öte yandan kamuoyu yoklamaları da MHP'nin , AK Parti'nin önünde olduğunu gösteriyor.Skandal iddialarla gündemegelen AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun seçimi kazanması çok zor görünüyor.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.