grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Emekli Müdür Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Kırşehir-Kırıkkale kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında emekli Keskin Özel İdare Müdürü Mehmet Torun hayatını kaybederken 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Gündem Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Kaza akşam saatlerinde Kırşehir-Kırıkkale kara yolu üzerinde meydana geldi. Y.A. yönetimindeki 46 ADZ 823 plakalı otomobil, Mehmet Torun'un kullandığı 10 DDN 17 plakalı otomobil ile çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, sürücü Mehmet Torun'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

Kazada yaralanan sürücü Y.A. ve E.A., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Mehmet Torun'un cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Torun'un, emekli Keskin Özel İdare Müdürü olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.