grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen İstifa Etti

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen istifa etti. Göçen, Belediye Başkan Aday Adayı olmayacağını ve partinin önünü açmak için istifa ettiğini dile getirdi.

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 22:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

MÜFİT GÖÇEN İSTİFASINA İLİŞKİN YAZILI OLARAK YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERDİ ;

07 Kasım 2017’de  İyi Parti Kırşehir Kurucu İl Başkanı olarak atandığım günden bu yana 6 yıl boyunca İyi Parti Kırşehir İl Başkanı olarak devam ettiğim görevimden Belediye Başkan Adayı olmadığım ve partimin önünü açarak kan değişikliği yaşamanın faydalı olacağı inancı ile geçtiğimiz hafta sözlü olarak bildirdiğim istifamı bugün Genel Başkanlık makamına ilettim.

İyi Parti mevcut iktidarın plansız, kötü yönetimi, menfaat çevrelerini koruması, işçi, esnaf, memur, öğrenci ve tüm kesimleri ekmeğe muhtaç bırakan ekonomik, yürütülen içte ve dışta ki politikalar ile vatandaş arasında ayrımcılık yaratan, dünyada itibarsızlaştıran gelişmeleri yaşatması üzerine kurulmuştur.

Biz millet olarak bunlara layık değiliz.

Kırşehir’de ise sadece sözlerden ve vaatlerden geriye birkaç iş hariç ciddi bir şey gelmedi. Hızlı tren, yük treni, çevre yolu, organize sanayinin genişlemesi, havaalanı yolunun kısaltılması ve raylı sistem döşenmesi , parti içi hesaplaşmalarının kurbanı olan hükümet konağı inşaatı , bir kişi için bile istihdam alanı açılmazken satılan Şeker Fabrikası Kırşehir için utanç vesilesidir.

Başarıları ise bence guru duydukları 2 işleri var. Birincisi Türkiye’nin en büyük hapishanelerinden birini yaptırdılar, diğeri ise iktidarın beceriksizliğine aynı şekilde ayak uydurarak milletvekili sayısının 3’den 2’ye düşmesine yardımcı oldular. Bunlara da çok büyük hizmet getirdik diye neredeyse övünecekler.

İl Başkanlığım süresince yaptığım hiçbir açıklamaya, beraber basın önüne çıkalım, bir araya gelelim, masada oturalım önerilerime cevap vermediler. Mesele memleket olarak ele almadıkları çok belli olduğuna inanıyorum.

İyi Parti Kırşehir teşkilatını ilk günden buyana oluştururken destek veren memleket sevdalısı, İyi Parti yönetim kademelerinde görev alan cesur yürekli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu insanlar her türlü takdirin üzerinde millet sevdasıyla fedakarlığı göstermişlerdir.

Bana ve partime desteğini esirgemeyen, yanımızda olan, oy veren tüm hemşerilerime, sesimizi duyuran basınımıza minnettarım.

Ülkemizde yaşanmakta olan zorlu süreçte İyi Parti’ye ihtiyaç olduğuna inancım ve İyi Parti’ye desteğim ve Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’e bağlılığımı bir kez daha ifade ediyorum.

Ben Kırşehir’de doğdum, Kırşehir’de yaşıyorum, Atalarımın mezarı Kırşehir’de. Benim için Kırşehir ve milletimiz önceliklidir ve her zaman hizmetinde olacağım.

Saygılarımla.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.