grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Halkı Kır-Köy'ü Çok Sevdi, Ekicioğlu'na Teşekkür Etti

Kırşehir'de Dezavantajlı gruplar için inşa edilen KIR-KÖY kampüsü ve vatandaşlar için sosyal alan olarak inşa edilen mesire alanı vatandaşların akınına uğruyor.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
 
 

Geçtiğimiz günlerde uçurtma şenliğine ev sahipliği yapan Kır-Köy Kampüsü ve mesire alanı Kırşehirli vatandaşların akınına uğruyor.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından ''dezavantajlı grupların'' sosyal yaşama entegre olarak üretime katkıda bulunmaları için Kırşehir'e ait eski çöplüğün ıslah edilmesinin ardından inşa ettirilen Kır-Köy Kampüsü ve vatandaşların vakit geçireceği ve piknik yapabileceği mesire alanı, Kırşehir Halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte KIR-KÖY Engelsiz Yaşam Pikniği'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.Burada aileler ile görüşen ve sohbet eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, KIR-KÖY Kampüsü içerisinde bulunan Golf aracıyla çocuklara KIR-KÖY Kampüsü ve mesire alanını gezdirdi.

 

 

Vatandaşlar, dezavantajlı gruplara birçok imkan sunan proje için Başkan Ekicioğlu'na teşekkürlerini sundular.

 

 

2. TUR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Başkan Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan ile birlikte Millet İttifakı'nın İl Başkanları 2. tur öncesi saha çalışmalarına devam ediyorlar.Özbağ'da gerçekleştirilen ziyaret kapsamında ; başta Özbağlı vatandaşlar olmak üzere, Nidanur Et, Akyurt Elektrik Biyogaz, Özbağ Kızılcaköy Kahvehanesi ziyaret edildi.

 

 

Başkan Ekicioğlu, tüm Özbağlı hemşehrilerimizi 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandığa giderek oy kullanmaya davet etti..

Daha sonra ise Otobüs Terminali ziyaretinde bulunularak 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde verilen destekten ötürü teşekkür edildi.

 

 

Şairler Kıraathanesi ziyaretinde, şair Yusuf Evran’ın Cumhurbaşkanlığı ikinci seçimine ilişkin okuduğu “Kılıçdaroğlu” şiiri büyük beğeni topladı.

 

 

Milletvekili Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, Aile Yaşam Merkezi önünde gerçekleştirilen çorba ikramı ve müzik dinletisine katılan Başkan Ekicioğlu, daha sonra da Kındam TOKİ Sosyal Tesislerinde ise hemşehrilerimizle buluşarak Lokma Tatlısı dağıtımı gerçekleştirdi.

 

 

 Gölhisar Mahallesi'nde ev ziyaretinde bulunarak milletvekili seçimindeki desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkanımız Ekicioğlu, tüm Gölhisarlı ve Kırşehirli hemşehrilerimizi 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandıklara giderek oy kullanmaya davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.