grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ağabey-kardeş 23 gün arayla öldürüldü! İstinaf kararı onadı

Olay, Ocak 2022'de Kırşehir'in Kaman ilçesi İkizler köyünde meydana geldi.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 22:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
Kırşehir’de 29 yaşındaki Caner Gündoğdu, husumetlileri ile çıkan tartışmada tabancayla vurularak öldürülmüş Yaşamını yitiren şahsın ağabeyi olan Haydar Gündoğdu da 23 gün önce F.K. tarafından öldürülmüştü olaya ilişkin mahkeme sonuçlandı.

Haydar Gündoğdu (40) ile 23 gün sonra aynı şekilde öldürülen kardeşi Caner Gündoğdu’nun (29) katil zanlıları Furkan ve Emrah Korkmaz kardeşlere 18 yıl, babaları Abbas Korkmaz ile kuzenleri Necati Korkmaz’a verilen 17 yıl hapis cezası, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Olay, Ocak 2022’de Kırşehir’in Kaman ilçesi İkizler köyünde meydana gelmişti. İddiaya göre, Caner Gündoğdu ile husumetlileri Abbas, Emrah ve Necati Korkmaz tartıştı. Çıkan kavgada 3 kişi, Caner Gündoğdu’yu tabanca ile vurdu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Gündoğdu’yu Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Gündoğdu, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Olayın ardından jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına almıştı.

23 GÜN SONRA DİĞER KARDEŞ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Bu arada Caner Gündoğdu’nun ağabeyi Haydar Gündoğdu, kardeşinin öldürülmesinden 23 gün önce, koyun otlatma meselesi nedeniyle Furkan Korkmaz tarafından öldürülmüş, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Furkan Korkmaz’ın, Caner Gündoğdu’yu öldüren şüphelilerin yakını olduğu öğrenilmişti.

BİR HİÇ UĞRUNA GİDEN 2 KARDEŞ VE 18 YIL CEZA

Bir hiç uğruna öldürülen kardeşlerin katil zanlıları Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde 29 Eylül 2022’de görülen duruşmada mahkeme heyeti ‘kasten öldürme’ suçundan ‘iyi hal’ ve ‘haksız tahrik’ indirimleri uygulayarak sanık Furkan ve Emrah Korkmaz’ı 18 yıl, baba Abbas ile kuzenleri Necati Korkmaz’ı 17 yıl hapis cezasına çarptırdı. Alınan karar bugün onandı
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.