grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AVANTGARDE COLLECTION “DOĞA ANA-MOTHER EARTH” KONSEPTİYLE CONTEMPORARY İSTANBUL’DA SANATSEVERLERLE B

Avantgarde Collection, bu yıl 8. kez Contemporary İstanbul’da “Doğa Ana- Mother Earth” konseptiyle Gizem Ercengiz küratörlüğünde hazırlanan eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 21:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AVANTGARDE COLLECTION “DOĞA ANA-MOTHER EARTH” KONSEPTİYLE CONTEMPORARY İSTANBUL’DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Avantgarde Collection, bu yıl 8. kez Contemporary İstanbul’da “Doğa Ana- Mother Earth” konseptiyle Gizem Ercengiz küratörlüğünde hazırlanan eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Avantgarde Collection kültürünün misafirleri için ilham kaynağı olarak gördüğü Doğa Ana’dan yola çıkarak Contemporary İstanbul’a özel hazırlanan koleksiyon, çağdaş sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluştu. Gizem Ercengiz küratörlüğünde, Aslı Muhtar, Onur Canka, Tuba Elmas, Nurgin Çetin ve Erin İlkcan Aslan’ın eserleri “Doğa Ana- Mother Earth” konseptiyle bir araya geldi.

Doğal dokulara ve formlara olan yorumuyla Aslı Muhtar’ın el yapımı seramik eserlerinden “Tornado” isimli sarkıt aydınlatması ve “Nautilus” isimli suvar apliği, denizin gücünü eserlerinde gördüğümüz Onur Canka’nın “Odysseia” ve “Odysseus” adlı eserleri, ilhamını tüm evrenden alan neon sanatçısı Tuba Elmas’ın, “Aurora Totem”, “This Piece” ve “LR” adlı çalışmaları, kalbimizi ısıtıp bizi çocukluğumuza götüren solo sergisinin güzide parçalarından “Hayal Ettiğim Yerdeyim” adlı eseriyle Nurgin Çetin ve doğanın harika parçalarını, renklerini kendine has stiliyle resme yansıtan Erin Ilkcan Aslan’ın eserleri Avantgarde Collection ile Contemporary İstanbul’da sergilendi.

Gökyüzü, deniz ve yeryüzünden, "Doğa Ana" dan alınan ilhamla yenilenen Avantgarde Bodrum ve yeni sezonda açılacak olan Kapadokya otelleri için oluşturulan koleksiyonda birbirinden değerli, enerjisi ve yaratıcılığını yine doğadan alan çağdaş sanatçıların eserleri öne çıkıyor.

Ayrışan ağırlama sanatı anlayışını beklentilerin ötesine taşıyan yeni mimari tasarımı, kişiselleştirilmiş servisleri, bütünsel wellness ve SPA hizmetleri, yerel ve uluslararası gastronomi anlayışı gibi incelikli ögeleri barındıran perspektifi ve ruhuyla çok yakında Refined kavramı çerçevesinde misafirlerini ağırlayacak olan Avantgarde markasının izleri de Contemporary İstanbul’da katılımcılarla paylaşıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.