grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir FK, 2-0 Öne Geçtiği Maçta Uzatmalarda Kahroldu

2.ligin 22. haftasında evinde Vanspor'u ağırlayan Kırşehir FK, 2-0 öne geçtiği maçın son dakikalarında yediği 2 golle kahroldu.Maçın ardından maçın hakemleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Spor Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 21:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırşehir FK, kötü gidişata dur demek için teknik direktör değişikliğine gitmiş ve Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile anlaşmıştı.Yavuzyiğitoğlu ile ilk maçına çıkan yeşil beyazlılar evinde ligin 2. sırasında bulunan Vanspor'u ağırladı.İlk yarı etkili olan Kırşehir FK, maçın 10. dakikasında duran top organizasyonunda Sergen Yatağan'ın attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti.Üst üste pozisyonlar bulan Kırşehir FK, yine duran top organizasyonunda savunmadan dönen topu Yasin Başaytaç'ın tamamlamasıyla 2-0'lık üstünlüğü yakaladı ve maç da bu skorla sona erdi.

Maçın 2. yarısında da etkili olan Kırşehir FK, çok önemli fırsatlardan yararlanamadı.Maç 2-0'lık galibiyetle sona erecek derken uzatma dakikalarında Sinan Kurumuş ve 90+7'de Furkan Sakı'nın attığı gollerle Vanspor 2-2'lik eşitiği yakaladı.Maç bu skor ile sona ererken Kırşehirli taraftar ve futbolcular uzatma dakikalarını fazla oynattığı için maçın hakemi Ferhan Kestanlıoğlu'na tepki gösterdi.Kırşehir FK, bu skorla puanını 17'ye yükseltirken 16. sıradaki yerini korudu.

 

MAÇIN HAKEMİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Maçın ardından Kırşehirli taraftarlar hakemlere büyük tepki gösterdi.İddiaya göre bu sırada hakem odasından birisi, '' Kırşehir bu iyi günleriniz'' dedikten sonra küfretti.Bunun üzerine Amigo Halil Kurt ve taraftarlar karakola giderek maçın hakemleri hakkında şikyetçi oldu.Halil Kurt tarafından verilen şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi :

''Maçın orta hakemi Ferhan Kestanlıoğlu ikinci yarıda yedi dakika resmi uzatma verdi. Bu esnada Kırşehir spor iki gol yedi ve toplamda 11 dakika maç oynandı ve takım olarak iki puan kaybettik.Maç bitti stadyum dan tiribün de bulunan seyirciler ile birlikte giderken hakem soyunma odasında diğer seyirciler ile birlikte, ''bu milletin vergileri ile maaş alıyorsunuz, Türk futbolunu sekteye uğratıyorsunuz, biz Kırşehirlilerin de hakkını yiyorsunuz, bu vebal sizin boynunuza hakkımız size helal değil'' dedik. O esnada maçın orta hakemi Ferhat Kestanlıoğlu hakem soyunma odasının camını açarak, ''ulan Kırşehirliler bu daha sizlerin iyi günleriniz dedikten sonra küfür ve hakaret etti.Seyirci olarak yuhalama yaptık ve sonra orada bulunan görevli polisler bizi uzaklaştırdı, bu hakareti maçın orta hakemi yaptı bunu duydum ve gördüm, ben hakareti üzerime alındığım için şikayetçi olmaya geldim maçım orta yan ve dördüncü hakeminden şikayetçiyim.'' 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.