grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Ehliyet Sınavı Operasyonu

Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesi ile gerçekleştirilen operasyonda, sahte kimliklerle ehliyet sınavlarına giren 21 kişi yakalandı.

Gündem Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 00:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği ortak operasyon ile, Sürücü Mesleki Yeterlilik (Ehliyet) Sınavına başkaları adına ve sahte kimliklerle giren 'Joker' olarak tabir edilen 21 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan kişiler hakkında, 6114 sayılı ölçem seçme ve yerleştirme merkezi hakkındaki kanuna muhalefet, resmi belgede sahtecilik (TCK 204) ve başkasına ait kimlik ya da kimlik belgelerinin kullanılması (TCK 268) suçlarına istinaden başlatılan tahkikat  ve şüphelilere yönelik adli sürecin titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.