grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başkan Ekicioğlu'ndan Osman Arslan'a Sürpriz Teklif

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Osman Arslan, Türk Ocağı kongresinde bir araya geldiler.

Gündem Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 20:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak olan Mevcut Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Osman Arslan, Türk Ocağı'nın olağan kongresinde biraraya geldiler.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz tarafından ağırlanan ikili bir süre sohbet etti.

Başkan Ekicioğlu, Osman Arslan'a; demokrasi dersi vermek adına birlikte gezmeyi ve esnaf ziyareti gerçekleştirmeyi teklif etti. Osman Arslan ise bundan memnuniyet duyacağını dile getirdi.

Başkan Selahattin Ekicioğlu ve Başkan Adayı Osman Arslan daha sonra Türk Ocağı kongresine katıldılar.İki ismin biraraya gelmesi, ''İşte özlenen ve örnek tablo'' olarak yorumlandı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.