grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de O Arsalar Bakanlık Tarafından Satışa Çıkarılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı satılığa çıkardı. Bu kapsamda Kırşehir'de 53 arsa satışa çıkarılırken, biri ticari diğeri termal turizm alanı olan 2 arsa dikkat çekti.

Gündem Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 44 ilde KDV'den muaf olacak şekilde 622 arsanın ihale usulü ile satışına ilişkin ilana çıkıldı.Buna göre Kırşehir kent merkezinde 53 arsa açık ihale usulü ile satışa çıkarılacak. Arsa satışı yapılacak diğer iller ise İstanbul, Ankara, Çanakkale, Antalya, Kocaeli, Mersin, Sakarya ve Mardin gibi iller de bulunuyor.

Kırşehir'de satışa çıkarılacak; Çukurçayır Mahallesinde 1, Kayabaşı Mahallesi'nde 1, Kuşdilli Mahallesinde 1 ve Kındam Mahallesinde 49 arsa bulunuyor.

Çukurçayır Mahallesi'nde Abdülkadir Özcan İmam Hatip Lisesi'nin hemen karşısında bulunan 4 bin 207 metrekarelik ticari arsa 10 milyon 96 bin TL'lik muammen bedelden satışa çıkarılırken; Kuşdilli Mahallesi Hızırağa Mevkiinde bulunan 39 bin 722 metrekarelik termal turizm alanı ise muammen bedeli 28 milyon 632 bin TL'den satışa çıkarılıyor.

KIRŞEHİR'DE SATIŞA ÇIKARILAN DİĞER ARSALAR İSE ŞU ŞEKİLDE :

Açık artırıma TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu Ankara'da düzenlenecek.Bakanlığın satışa çıkardığı 622 adet muhtelif arsa KDV'den muaf olacak. Kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25'i peşin olacak, kalan tutara ise 24 ay vade yapılabilecek. 21-22-23 Kasım tarihlerinde Satışa çıkacak yerler için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim de yapılabiliyor.Detaylı bilgi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan alınabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.