grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KEA HASTANESİNDE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve bağlı birimlerde bir anma gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 22:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bağlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde özel bir anma programı düzenledi. 10 Kasım 1938 tarihinde ebediyete intikal eden Atatürk’ü anmak için bir araya gelen hastane personeli, bu anlamlı günde saygı ve hürmetlerini sundu.

Saat 09:05’te çalınan siren sesiyle başlayan tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ile devam etti. Bu özel an, hastane çalışanlarının yanı sıra hastane ziyaretçileri tarafından da büyük bir saygı ve sessizlikle karşılandı.

Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Marşın her kelimesi, Atatürk’ün kurduğu ve bugüne kadar yaşatılan Cumhuriyetin değerlerini yansıtırken, hastane personeli ve ziyaretçileri tarafından içten bir şekilde eşlik edildi.

Bu anma, Atatürk’ün ideallerinin ve fikirlerinin hala ne kadar güçlü bir şekilde yaşatıldığının bir göstergesi oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.